Mobil menü bezárás
Az alábbi ajánlatokra
Ajánlatkérés
AJÁNLATKÉRÉS
Bezárás
Egyetlen űrlap kitöltése után, több mint 100 utazási irodatól kaphat ajánlatot.
( Figyelmeztetés Minél több adatot ad meg, annál pontosabb ajánlatokat fog kapni! )
Célország #1
Célváros #1
Idő intervallum
-
-
Időtartam
Nap
Max összeg/fő:
Felnőttek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek kora:
Utazás módja:
Szállás kategória:
Ellátás:
Megjegyzés:
Név:
Email:
Telefonszám:
TOVÁBBI PARAMÉTEREK
Feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót.

Kérjen ingyenesen ajánlatot a nap 24 órájában!


Kína nyaralás, utazás

Kína Kelet-Ázsia legnagyobb, a világ legnépesebb országa. Jelentős gazdasági és katonai nagyhatalom. Az országban 187 nemzeti park található, gyönyörű természetvédelmi területekkel, itt található a 8848 méter magas Mount Everest.

Számtalan világhírű látnivaló található az országban, mint a legalább 6500 km hosszú kínai nagy fal, az első kínai császár nyughelyét védő agyaghadsereg, az Ég Templomaként emlegetett Tien Tan, a kínai piramisok és még számos nevezetesség, melyeket a Kínába látogatóknak feltétlenül meg kell tekinteniük.

A kínai a világ legrégebb óta fennmaradt civilizációja, ezáltal számos művészeti érték fennmaradt. Több ezer éves agyagedényeket, festményeket, rajzokat, épületeket, szobrokat lehet megtekinteni az országban.
Kínának több nélkülözhetetlen találmányt köszönhetünk, mint a selyem, a puskapor, ecset, iránytű, porcelán és még sorolhatnám.

Kína gasztronómiája rendkívül változatos. Egy régi monda szerint, ha egy évben a császár kétszer ugyan azt az ételt kapta levágatta a szakács kezét. Talán ezért számtalan ízletes kínai étel létezik. Leggyakrabban használt alapanyagaik a rizs és a szója. Rengeteg zöldséget esznek, húsok közül pedig legkedveltebbek a csirke és a kacsa, de sertéshúst és tenger gyümölcseit is fogyasztanak, sütve, főzve, párolva vagy szárítva is elkészítik ezeket. Az európai ember számára bonyolult módszerrel, evőpálcikákkal esznek. A Kínába utazóknak feltétlenül meg kell kóstolniuk ezeket, az ételkülönlegességeket, hiszen a nyugati éttermekben nem biztos, hogy az eredeti ízek kaphatók.
 

Bővebb leírás

Nyaralás Kína legnépszerűbb nyaralóhelyein

Hong Kong 512 120 FT/szoba/2 éj-től
Körutazás Kínában 176 506 Ft/fő/4 éj-től
Peking 129 990 Ft/fő/6 éj-től
Shanghai 499 100 FT/szoba/4 éj-től

Kína szállások, apartmanok, utazás ajánlatok

17 db
Utazás keresésUTAZÁS KERESŐ


Szakaszkezdő
HASZNOS INFORMÁCIÓK