Mobil menü bezárás
Az alábbi ajánlatokra
Ajánlatkérés
AJÁNLATKÉRÉS
Bezárás
Egyetlen űrlap kitöltése után, több mint 100 utazási irodatól kaphat ajánlatot.
( Figyelmeztetés Minél több adatot ad meg, annál pontosabb ajánlatokat fog kapni! )
Célország #1
Célváros #1
Idő intervallum
-
-
Időtartam
Nap
Max összeg/fő:
Felnőttek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek kora:
Utazás módja:
Szállás kategória:
Ellátás:
Megjegyzés:
Név:
Email:
Telefonszám:
TOVÁBBI PARAMÉTEREK
Feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót.

Kérjen ingyenesen ajánlatot a nap 24 órájában!


Japán nyaralás, utazás

Japán Kelet-Ázsiában fekvő szigetország. A világ második legnagyobb gazdasági nagyhatalma és a világ leggazdagabb városainak egyike. 6852 sziget tartozik Japánhoz, ezek közük a legjelentősebbek Hokkaidó, Honsú, Sikoku és Kjúsú. A felkelő nap országa, a gésák, szamurájok, ninják hazája, különleges és varázslatos ország számtalan titokkal és felfedezni valóval.

Különleges építészeti remeke a pagoda, amely egy lépcsőzetes épület. Többnyire vallási célból készült, sűrűn díszített, egyedi művek ezek. Japán területén számtalan ilyen épülettel találkozhatnak az utazók.

Japán a világ vezető országa a tudomány, a technika, a gépészet terén. Több ezer kutató él itt és évente dollár milliókat költenek ezen ágak fejlesztésére. Nem csoda tehát, hogy itt fejlesztették ki a legmodernebb robotokat, hat élvonalban lévő autógyártó társaság kap itt helyet és az űrkutatásban is jelentős terveik vannak.

Japánban szinte minden nap ünnepelnek valamit. Rengeteg fesztivál van itt, melyeket a helyiek matsuri-nak neveznek. Ezen események alkalmával az istenekkel kommunikálnak és segítséget kérnek tőlük. Ezek a színes, hangos, nyüzsgő események rendszerint vonzzák az utazókat.

A japán konyha különleges ételek tárháza. A szokatlan formák, színek és ízek miatt sokan idegenkednek tőle. Európában a sushi ismert leginkább, ez egy henger alakú, rizsből és nyers halból vagy egyéb különleges hozzávalókból álló étel. A sashimi is érdemes megkóstolni a Japánba utazóknak, ez egy vékony halszeletekből és egyéb tengeri finomságokból álló étel. Ezeken kívül még számtalan ízletes étel megtalálható a japán konya remekei között, az étkezések után érdemes még elfogyasztani egy pohár japán szakét, azaz rizspálinkát.
 

Bővebb leírás

Nyaralás Japán legnépszerűbb nyaralóhelyein

Körutazás Japánban 379 000 Ft/fő/7 éj-től

Japán szállások, apartmanok, utazás ajánlatok

9 db
Utazás keresésUTAZÁS KERESŐ


Szakaszkezdő
HASZNOS INFORMÁCIÓK