Mobil menü bezárás
Az alábbi ajánlatokra
Ajánlatkérés
AJÁNLATKÉRÉS
Bezárás
Egyetlen űrlap kitöltése után, több mint 100 utazási irodatól kaphat ajánlatot.
( Figyelmeztetés Minél több adatot ad meg, annál pontosabb ajánlatokat fog kapni! )
Célország #1
Célváros #1
Idő intervallum
-
-
Időtartam
Nap
Max összeg/fő:
Felnőttek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek kora:
Utazás módja:
Szállás kategória:
Ellátás:
Megjegyzés:
Név:
Email:
Telefonszám:
TOVÁBBI PARAMÉTEREK
Feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót.

Kérjen ingyenesen ajánlatot a nap 24 órájában!


Csehország nyaralás, utazás

Ha Közép-Európában fekvő Csehországba tervezi utazását, akkor a híres fővárost, Prágát mindenképpen érdemes meglátogatni. A gyönyörű történelmi város rengeteg látnivalójával kápráztatja el a turistákat. Az óváros terén található a Városháza, melynek falán egy csillagászati óramű két kereke forog, ez a gazdagon díszített szerkezet Prága jelképévé vált. Több építészeti remekmű található a közelben, mint a Szűz Mária templom, a Szent-Miklós templom vagy a  Náprstek Múzeum, de érdemes megtekinteni a Várnegyed és az Újváros nevezetességeit is.

Az utazók körében kedvelt Csehország déli területe, talán az ország legromantikusabb része, amely a tavak, folyók, erdők, kastélyok, templomok és várak vidéke. Červená Lhota a mesebeli reneszánsz kastély is itt található, amely egy tó közepén lévő sziklaszigetre épült, de ezen kívül még számos gyönyörű kastélyt, várat láthatnak itt a csehország utazás mellett döntők. Számos prágai szállások, prágai szálláshelyek, olcsó hotelek közül választhatunk. Prágai szállodák kedvezményes csehországi árak.

Az egész világon ismertek a cseh sörök, tehát ezt minden itt nyaralónak meg kell kóstolnia. Van barna, világos, kevert és élesztős sör is, több mint 470 féléből válogathatunk. Számos sörgyár szervez kóstolással egybekötött gyárlátogatást, tehát az ital kedvelőinek csupán egy ilyen túra miatt is érdemes az országba látogatni.

Válasszon prágai szállások és szálláshelyek kedvezményes lehetőségei közül. Olcsó csehországi utazások, prága szállás ajánlatok.

Bővebb leírás

Nyaralás Csehország legnépszerűbb nyaralóhelyein

Ceske Budejovice 44 988 Ft/fő/3 éj-től
Cesky Krumlov 11 900 Ft/fő-től
Körutazás Csehországban 8 900 Ft/fő-től
Morvaország 8 800 Ft/fő-től
Prága 9 900 Ft/fő/2 éj-től

Csehország szállások, apartmanok, utazás ajánlatok

47 db
Utazás keresésUTAZÁS KERESŐ


Szakaszkezdő
HASZNOS INFORMÁCIÓK