Mobil menü bezárás
Az alábbi ajánlatokra
Ajánlatkérés
AJÁNLATKÉRÉS
Bezárás
Egyetlen űrlap kitöltése után, több mint 100 utazási irodatól kaphat ajánlatot.
( Figyelmeztetés Minél több adatot ad meg, annál pontosabb ajánlatokat fog kapni! )
Célország #1
Célváros #1
Idő intervallum
-
-
Időtartam
Nap
Max összeg/fő:
Felnőttek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek száma:
Plusz
0
Mínusz
Gyerekek kora:
Utazás módja:
Szállás kategória:
Ellátás:
Megjegyzés:
Név:
Email:
Telefonszám:
TOVÁBBI PARAMÉTEREK
Feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót.

Kérjen ingyenesen ajánlatot a nap 24 órájában!


Bulgária nyaralás, utazás

Bulgária a Fekete-tenger partján fekvő tengerpari nyaraló övezeteiről neves egyre kedveltebb az utazás előtt állók körében. Rendkívül népszerű a  bulgáriai homokos Napospart, Neszebár vagy Várna és Burgasz. Bulgária egyre növekvő üdülő turizmusa mellett jellemző a kultúrális idegenforgalom, és a gyógyturizmus is.

Bulgária nyaralás tervezők számos történelmi emléket és építészeti remekművet megtekinthetnek. Bulgáriában hét történelmi-kulturális emlékmű, és két rezervátum van, amelyeket a világörökség részeként tartanak számon, ezek például a rilai kolostor, a madarai lovas, Neszebar óvárosa vagy a Szvestariban található trák sírhely.

Bulgária nyaralás előtt állóknak több szempontból is kedvező az ország, nyáron az egyre fejlődő bolgár tengerpartra látogathatnak el, mint például a bulgáriai napospart, burgasz, vagy neszebár, télen pedig a síelésre alkalmas bulgáriai hegységeket próbálhatják ki, mint a Rila, Pirin, Rodope és Vitosa. Itt épültek ki Bulgária legkedveltebb téli üdülőhelyei.

Bulgária - Gasztronómia:
A bolgár konyhára jellemző a zöldségek és a gyümölcsök bőséges használata, előszeretettel fogyasztanak salátákat. Nagyon szeretik a bárány- és birkahúst, amelyeket rengeteg fűszerrel, nyárson sütve készítenek. A tengerparti országokra jellemzően, Bulgáriában is kedvelik a tenger gyümölcseit, ezeket többféle módon, rendkívül ízletesen készítik el.
Ha bulgáriai nyaralást tervez, meg kell kóstolni a különleges bolgár borokat, mint a Gamza, vagy a Mavrud Autel. A sör is igen népszerű náluk, érdekesség, hogy Bulgáriában a magyar szabadságharcos emigránsok főztek először sört.

Válasszon olcsó Bulgária hotel és apartman ajánlatok közül. Bulgária last minute nyaralás ajánlatok repülővel, busszal és egyénileg autóval.

Bővebb leírás

Nyaralás Bulgária legnépszerűbb nyaralóhelyein

Bansko 38 600 Ft/fő/7 éj-től
Burgasz 30 100 Ft/fő/7 éj-től
Körutazás Bulgáriában 144 900 Ft/fő/7 éj-től
Várna 52 080 FT/fő/7 éj-től

Bulgária szállások, apartmanok, utazás ajánlatok

357 db
Utazás keresésUTAZÁS KERESŐ


Szakaszkezdő
HASZNOS INFORMÁCIÓK